Palvelut

PERUSPALVELUT

Tietotekniikan perustana ylläpito, ulkoistus ja tuki.
Peruspalvelumme kulmakivet ovat ylläpito-, ulkoistus- ja tukipalvelut pienten ja keskisuurten yritysten tietoteknisiin tarpeisiin.
Hoidamme ylläpidon, voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
Ulkoistuspalvelulla tehostetaan liiketoimintaprosessien hallintaa ja tuottavuutta. Keskeisimmät palvelumme ovat sovellusten, työasemien, verkkojen ja palvelinympäristöjen ylläpito. Ulkoistus sisältää tietoteknisen infrastruktuurin ja sovellusten hallintapalvelut sekä niiden jatkuvan kehittämisen.
Ulkoistuksen lähtökohdaksi asetetaan yrityksesi liiketoiminnalliset tavoitteet. Palvelumme tasoa mitataan arvioimalla kuinka hyvin yhdessä asetetut tavoitteet toteutuvat. Otamme kokonaisvastuun myös asiakkaan tietotekniikasta mukaan lukien kolmannet osapuolet.
Luotettava ylläpito takaa jatkuvan kassavirran
Hyvin organisoitu ylläpito on yksi yrityksen menestymisen elinehdoista. Päivittäinen työ sujuu, kun keskeiset tietojärjestelmät toimivat ja siten takaavat yritykselle jatkuvan kassavirran. Tästä huolimatta toimivaan ylläpitoon ei aina osata panostaa. Tulevaisuuteen katsovan yrityksen tuleekin välttää tämä paradoksi ja huolehtia peruskunnostaan tänään.
ITMF huolehtii tietojärjestelmien ylläpidosta, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Ylläpitoa ei pidä jättää yksittäisten henkilöiden harteille. Siitä on huolehdittava yhdessä.
Ylläpidon avulla voimme ennakoida tulevia kapasiteetin tai tietojärjestelmien muutoksia ja päivittää myös laitekannan.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Puolueeton asiantuntija tuo lisäarvoa
Olipa kyseessä tietoturvaan tai IT-ympäristön kartoitukseen liittyvät haasteet, ota meihin yhteyttä. Erilaisissa tietojärjestelmäprojekteissa puolueeton asiantuntija maksaa itsensä pian takaisin.
Avustamme yritystäsi, kun kyseessä on esimerkiksi:
• Tietoturvapalvelut
• Koulutuspalvelut
• Tukipalvelut
• Laitehankinnat
• IT -ympäristön suunnittelu ja toteutus
• IT-ympäristön kartoitus ja vakiointi
• Migraatiopalvelut
Apua akuutissa tilanteessa
Microsoft-sertifioidut asiantuntijamme auttavat Sinua myös akuuteissa ongelmissa. Olipa kyse esimerkiksi työaseman hajoamisesta vakavaan palvelinongelmaan, saat meiltä avun nopeasti ja varmasti

LAITEPALVELUT

Laitteet käyttövalmiina työpöydällesi
Ylläpidon kautta voidaan ennakoida tarvittavia muutoksia myös laitteisiin. Me palvelemme avaimet käteen –periaatteella. Mikäli myös käyttöjärjestelmät ovat tulleet elinkaarensa päähän, auttavat asiantuntijamme Sinua valitsemaan kestävät tietotekniikkaratkaisut alati muuttuviin tilanteisiin.
Edustamiamme merkkejä ovat mm. Hewlett-Packard, Lenovo, Fujitsu-Siemens ja IBM sekä monet muut merkittävät valmistajat.

Haluamme toimia alan parhaiden laitetoimittajien kanssa.
Laatu on meille toimivaa ja luotettavaa tekniikkaa sekä loppuun hiottuja toimintamalleja.
Siksi mukanamme on vahva ketju hyviä kumppaneita, jotka kaikki yhdessä varmistavat laadukkaan palvelun. Koko ketju kunnioittaa samoja arvoja ja pelaamme saumattomasti yhteen.

Vastuuta omasta työstä ei aidosti voida kantaa ilman vastuullisuutta kumppanoitumisessa.
Siksi IT-Marketing Finland Oy tekee yhteistyötä vain todistetusti laadukkaita tuotteita ja palveluja toimittavien kumppanien kanssa. Asiakkaamme saavat hyvistä kumppanuussuhteistamme monenlaista etua, näkyvimpinä henkilökuntamme osaaminen ja sertifioinnit, yrityskäyttöön soveltuva monipuolinen laite- ja ohjelmistovalikoima sekä toimiva tuotetuki.

IT-Marketing Finland Oy ja sen kumppanit jakavat saman ideologian; toimiva tietotekniikka on palvelulaji.

HOSTING PALVELUT

Hosting-palvelu
Ei ole ihan sama missä yrityksesi sähköinen julkisivu majailee tai missä kaikkialla sähköpostisi pyörii. Me panostamme palvelinlaitteiden ja palveluiden ajanmukaisuuteen sekä turvallisuuteen.
Lähetä sähköpostit huoletta
Sähköpostipalvelumme edustaa sähköpostipalveluiden kärkipäätä ja näin tuo mukanaan mukavuudet ja edut joita kaikkialla ei ole. Palveluihimme sisältyy aina roskapostinsuodatus, webmail, pop/imap-laatikot sekä helppo ja huoleton käytettävyys.
Sähköpostipalveluita voidaan tehostaa lisäämällä palvelupakettiin virustorjunta jokaiselle sähköpostilaatikolle, tällöin virukset tarkistetaan ja poistetaan jo ennen kuin ne saapuvat koneellesi.
Tietosi ovat turvassa

WEB HOTELLIT
ITMF Webhotelli - ole aina näkyvillä
ITMF Hosting palvelut takaavat hyvän näkyvyyden yrityksesi kotisivuille. Jo kevyin palvelupaketti pitää sisällään kaiken tarvittavan jotta yrityksesi voi näkyä ympäri maailman sekä käytössäsi on kehittynyt tekniikka joka mahdollistaa palvelujen laajentamisen joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan.
Kaikki kätevästi samassa paketissa
Kaikkiin webhotel-paketteihin kuuluu aina kotisivu tilaa reilusti, sähköpostipalvelut, oman domainin käyttömahdollisuus, siirtotyö webhotelliimme sekä paljon muuta.
Mikä mainonta puri asiakkaisiin?
Usein kampanjan aikana on vaikea kohdistaa mikä mainonta toi asiakkaat luoksesi. Webhotellissamme on tarkka tilastointi yrityksesi sivujen käytöstä. Näet onko asiakas löytänyt tien perille jonkun toisen sivun kautta tai vaikkapa hakukoneen avulla. Paljonko kävijöitä on ollu minäkin päivänä. Tämä kaikki helpottaa keskittämään mainosrahat jatkossa niihin kohteisiin jotka selvästi toimivat. Tilastot esitetään numeerisesti sekä graafisesti.
Kun yrityksesi kasvaa
...Kasvaa palvelut sen mukana. Joustava webhotellimme tarjoaa lisäpalveluna MySQL-tietokannan joka mahdollistaa webkaupan, keskustelufoorumeita, sivuillesi dynaamisen sisällön ja paljon muuta.

SÄHKÖPOSTIPALVELUT
Sähköpostipalvelut
Ongelmaton sähköposti
ITMF webhotellien sähköpostipalvelut ovat ongelmattomia, nopeita sekä luotettavia. Nykyisin sähköposti on osa yritysten tärkeimpiä työkaluja eikä tällöin ole aivan sama miten sähköposti toimii. Usein sähköpostipalvelut sisältävät vain sähköpostin, ITMF sähköpostipalvelut sisältävät tavanomaisen sähköpostin lisäksi myös kalenterin, osoitekirjan, tehtävälistan ja paljon muuta jotka ovat käytettävissä webmailin kautta. Nämä ominaisuudet voidaan myös jakaa yrityksen työntekijöiden kesken sekä palvelua voidaan tehostaa entisestään lisäämällä lisäpalveluna oleva Outlook Connector jolla tuot kaikki nämä toiminnot suoraan Outlook ohjelmaasi.
Roskaposti ja virukset
Sähköpostipalvelin tarkistaa roskapostit ja virukset tulevasta postista jo ennenkuin ne päätyvät käyttäjän koneelle. Tämä poistaa tehokkaasti suurimmat ongelmat jotka aiheutuvat työasemissa jatkuvasta erilaisten haittapostien muodossa sekä näin säästää selvää rahaa.
Työkalut saatavilla koska tahansa
Olit sitten ulkomailla, kotona taikka toimistolla niin pääset aina käsiksi sähköpostiisi. Käytössä oleva Webmail mahdollistaa tämän riippumatta siitä millä laitteella postia luet.

VARMISTUSPALVELUT

Automaattinen varmuuskopiointi yrityksesi jokaiseen koneeseen ilman uusia laiteinvestointeja – nykyteknologia todella mahdollistaa tämän.
Palvelumme varmistaa, että yrityksesi liiketoiminnalle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Mahdollisen vian tai onnettomuuden sattuessa, pääset nopeasti takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, sillä palautamme varmistetut tiedot tuhoutuneiden tietojen tilalle.
Automaattinen ja vaivaton
Varmuuskopiointi suoritetaan automaattisesti kerran vuorokaudessa, joten henkilökuntasi aikaa vapautuu varsinaiseen työhön. Voit myös unohtaa ainaisen pelaaminen erilaisten nauhojen ja cd-levyjen kanssa.
Turvallinen ja varma ratkaisu. Saat mielenrauhan
Varmuuskopiointipalvelulla saat koko yrityksesi varmuuskopioinnin piiriin ja varmistat kaikki yrityksen tietokoneet – kerran vuorokaudessa automaattisesti. Kerran viikossa saat sähköpostilla raportin, joka kertoo varmuuskopioiden tilanteen. Tarvittaessa varmennettujen tietojen palautus tapahtuu parilla napinpainalluksella.
Säästät aikaa ja rahaa
Automaattinen varmuuskopiointi on kustannustehokas ratkaisu, sillä kustannukset ovat vain kolmannes verrattuna perinteisiin tapoihin. Ja perinteisestä varmuuskopioinnista säästetty työaika kattaa palvelun kustannukset. Viime kädessä palvelu tuottaa vuositasolla useita satoja euroja säästöä.