IT-Marketing Finland Oy

yksinkertaista TIETOTEKNIIKKAA

IT-RATKAISUT, jotka hyödyntävät liiketoimintaasi

Palat paikoilleen teknologian avulla!

IT-Marketing Finland Oy on tietotekniikan palveluyritys. Palveluvalikoimaamme kuuluvat ulkoistus, ylläpito ja tuki sekä suunnittelu ja laiteratkaisut.
Lisäksi tarjoamme ominaisuuksiltaan monipuoliset internet- ja ohjelmistopalvelut. Varmistamme osaamisemme kouluttamalla työntekijöitämme. Kasvavaan joukkoomme kuuluu useita eri alojen asiantuntijoita, joiden osaamisalueet kattavat myös suuryritysten tarpeet. Toimitilamme sijaitsevat mikkelin keskustan tuntumassa.

IT-Marketing Finland Oy on vuonna 2000 perustettu IT-alaan erikoistunut täyden palvelun palveluyritys. Runsaan kokemuksen ja korkean asiantuntemuksen omaavat työntekijämme takaavat ammattitaitomme sekä palvelujemme korkean laatutason nyt ja tulevaisuudessa.

Haluamme olla asiansa osaava kumppani, joka suunnittelee, myy ja ylläpitää yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin räätälöityjä tulostus- ja tietojärjestelmiä. IT-Marketing Finland Oy toimii joustavasti asiakkaan ehdoilla. Periaatteenamme on palvella asiakastamme niin, että yhteistyöstämme kehittyy molemminpuolinen luottamuksellinen kumppanuus. It-Marketing Finland Oy:n mottona on: Kumppanuus ansaitaan luottamuksen kautta. Luottamus ansaitaan lunastamalla se, mitä on luvattu.